Topbillede

 

Booking af konsultation

For at bestille tid til konsultation i min klinik er det nødvendigt, at du først har haft kontakt med din egen læge med henblik på fremsendelse af elektronisk henvisning.

På grund af det frie lægevalg indkaldes patienter normalt ikke til første konsultation, da henvisningen fra egen læge ofte sendes til en server og ikke direkte til klinikken.

Du skal selv henvende dig til klinikken med henblik på aftale om konsultation.
Du kan henvende dig på telefon i klinikkens telefontid. Vi foretrækker, at du retter telefonisk henvendelse, idet det giver os bedre mulighed for at afsætte netop den tid, der vurderes at være brug for i forhold til den problemstilling, du er henvist med.

Når du henvender dig, oprettes der en tid med relevante kontaktoplysninger. Det er vigtigt, at du oplyser dit mobiltelefonnummer og mailadresse, således at vi har mulighed for at kontakte dig, hvis det skulle blive nødvendigt.
 

Vi har mange nye patienter, der dagligt henvender sig, hvorfor det kan være svært at komme igennem på telefonen.
Hvis du allerede er patient i klinikken og er i et forløb her, eller hvis du er henvist på ny fra din egen læge, kan du kontakte os på sikker mail via Lægevejen.dk

Ventetid på konsultation er afhængig af hvilken problemstilling, du er henvist med. Hvis der er mistanke om alvorlig sygdom i underlivet, vil du blive undersøgt hurtigst muligt, hvilket dermed naturligt kan medføre øget ventetid for andre patienter. Ellers visiteres henvisningen efter symptomernes sværhedsgrad, der tilstræbes så kort ventetid som muligt. Vi forsøger i videst mulig omfang at afsætte den tid til dig, som vi ud fra henvisningen vurderer, der er behov for.

Klinikken har i perioder længere ventetid, hvorfor det er vigtigt, at du ved ønske om annullering eller ændring af din konsultationsaftale kontakter klinikken i god tid, således at vi kan benytte tiden til en anden patient.

Første konsultation. Hvis det er første gang, du kommer i klinikken, vil vi bede dig om at udfylde et oplysningsskema, der blandt andet berører tidligere eventuelle sygdomme, nuværende symptomer og medicinforbrug m.m. Medbring gerne en medicinliste. Dette vil være en hjælp i forbindelse med gennemførelsen af konsultationen. Det vil derfor være en god idé, at du møder 5 min før din aftalte tid.

SMS. Patienter, der er booket til en konsultation, vil, såfremt de har mobiltelefon, få en påmindelse om tiden på SMS 7 dage inden konsultationen. Dette foregår automatisk igennem vores EDB system. Der vil ikke være mulighed for besvarelse af denne SMS.

Afbud bedes meddeles klinikken telefonisk eller på Lægevejen.dk senest 1-2 dage før planlagte konsultation.

Ved udeblivelse fra planlagt undersøgelse opkræves et gebyr pålydende 250,00 kr.

Ved udeblivelse fra et planlagt operativt indgreb opkræves et gebyr pålydende 500,00 kr.
Hvis din udeblivelse skyldes særlige omstændigheder, kan der aftales en ny tid over almindelig venteliste.

Tolkebistand
Vi benytter udelukkende professionelle, fremmødte tolke, og har du brug for tolk til undersøgelsen, kan vi bestille det. Vi gør så vidt, det er muligt for tolkekontoret, brug af kvindelig tolkebistand.

E-mailkonsultation. Når du er oprettet med e-mailadresse, har du mulighed for at sende mails til klinikken gennem Lægevejen.dk, der er en sikker mailforbindelse. Her opbevares dine beskeder direkte i din journal, hvilket er sikrest for dig som patient og i overensstemmelse med datalovgivningen.

Mailkonsultationen kan kun anvendes til:

Lægevejen