topbillede

Hvem er vi

Anette De Vallier (født 1960), speciallæge i gynækologi og obstetrik

Medlem af

SSA og lægesekretær Tine Bøgelund Poulsen

tina_medarbejderbilledeJeg er ansat ved Anette De Vallier som lægesekretær og social- og sundhedsassistent.

Mine opgaver i klinikken består primært i, at jeg assisterer til de fleste undersøgelser og behandlinger, og jeg holder altid gerne i hånd, hvis du har behov for det. Når undersøgelsen er færdig, vil du som regel opleve, at det er mig, der til sidst orienterer dig om de mere praktiske ting i forhold til undersøgelsen og dit videre forløb i klinikken, bl.a. svartid på diverse prøver. Hvis du er i fertilitetsforløb, og du skal i hormonbehandling, vil jeg se frem til at oplære dig i injektionsteknik.

Ud over mine opgaver på undersøgelsesstuen vil du møde mig i receptionen, hvor jeg altid vil være behjælpelig med at tage imod dig, når du kommer.

Derudover består mine opgaver i journalskrivning m.m.

Lægesekretær Diana Vikkelsø

diana_medarbejderbilledeJeg er ansat ved gynækolog Anette De Vallier som lægesekretær.

Mine opgaver i klinikken er meget alsidige. Jeg er den, du har kontakt med, når du ringer til klinikken for at booke tid til undersøgelse og jeg er den du møder i receptionen, når du kommer til undersøgelse ved Anette De-Vallier.

Hvis du kommer som ny patient registrerer jeg dig i samme forbindelse på Lægevejen.dk, hvor du kan læse svar på de prøver, der eventuelt bliver taget ved din konsultation i klinikken.

Mine øvrige opgaver består i journalskrivning, øvrige administrative opgaver og kvalitetsarbejde. Derudover assisterer jeg i undersøgelser, når der er behov for det.

 

 

Vi har et samarbejde med Laila Ravnkilde Marlet, som er fysioterapeut med speciale i bækkenbund.
Du kan læse mere på: www.stopinkontinens.dk